Skip to main content

Prima verblijf

Mijn echtgenote en ik hebben echt genoten van het verblijf in Lyts Kanaan. De ontvangst was hartelijk, vriendelijk en informatief. Het appartement was voor ons tweetjes ruim genoeg, gezellig ingericht en heel schoon. De bedden waren prima. We hebben goed geslapen en een uitgerust mens is een opgeruimd mens. De directe omgeving van de boerderij zag er ook netjes en gezellig uit in een groene ambiance.. Verkeerslawaai was er niet of nauwelijks. Zelfs de haan kraaide niet op de zeer vroege morgen bij her krieken van de dag.

Hij zat kennelijk opgesloten in het nachthok. De nabijgelegen mooie huizen van rentenierende boeren en de kerk met de aangrenzende begraafplaats nodigden mij (Wouter) uit tot een wandeling. Een groene en rustieke omgeving die historie ademt en ook vergankelijkheid tijdens mijn bezoek aan de begraafplaats.. Al was ons verblijf maar voor een nacht, we hebben het heel plezierig ervaren.

Ook bij het afscheid werden we aller hartelijkst bejegend door de mede-eigenares van de Bed en Breakfast. Kortom: Lyts Kanaan is een echte aanrader, temeer omdat ook Leeuwarden, Sneek en andere leuke Friese plaatsen in de nabijheid zijn gelegen. We wensen de beide eigenaren/eigenaressen veel geluk met de voortzetting van hun bedrijf. Hartelijke groeten, Wouter en Gieneke Verwaal, Apeldoorn

Wouter en Gieneke Verwaal

We hebben een heerlijk weekend in Mantgum gehad

We hebben een heerlijk weekend in Mantgum gehad. We werden zeer gastvrij onthaald. In de studio ontbrak het aan niets. ’s Morgens werd een heerlijk ontbijt geserveerd, wat we op het terras op konden eten. Lytskanaan licht in het rustieke dorpje Mantgum. Met de trein ben je echter binnen 10 minuten in Leeuwarden. Een echte aanrader!

Jeroen en Elise

We enjoyed it a lot to stay at Lyts Kanaän

Dear Family Dijkstra

We enjoyed it a lot to stay at Lyts Kanaän and thank you very much for your nice hospitality and very delicious breakfasts.

Bruno, Edit and Nadine
Schrijf een beoordeling